Dakbedekkingen

Het dak van uw woning of bedrijf heeft een belangrijke rol. Namelijk bescherming bieden tegen verschillende soorten weersinvloeden, zoals regen, hagel of zon. De keuze van het soort dakbedekking hangt vooral af van het soort dak. De meest voorkomende dakvorm is een hellend dak, wat verschillende voordelen biedt ten opzichte van andere daken, zoals de levensduur.

Desondanks zal de staat van uw dak na een aantal jaar minder worden. Met onze vakmanschap willen we uw behouden voor onnodige kosten en de staat van uw dak in perfecte conditie houden.

“ Dak onderhoud, zorgt voor dak behoud en verlengt de levensduur van het dak”

Dak inspectie

Heeft u twijfels over de conditie van uw huidige dakbedekking? Dan kunt u bij Nouwen Bouw & Dakservice een dak inspectie laten uitvoeren. Een dak rapport bevat foto’s en informatie over de conditie van uw dakbedekking. Hiermee krijgt u inzicht in de kwaliteit van uw huidige dakbedekking en de waterhuishouding.

Dakpannen

Dakpannen leggen is niet voor iedereen weg gelegd. Het is een moeilijke klus die echt perfect uitgevoerd moet worden. U wilt immers niet dat uw pannendak niet waterdicht is of dat bij een sterke wind uw dakpannen door de lucht vliegen. Om deze ellende te voorkomen is het van groot belang dat de dakpannen op de juiste manier gelegd worden. Nouwen Bouw & Dakservice helpt u graag verder bij het leggen van uw dakpannen.

Wij bieden standaard 12 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Voor dakwerkzaamheden zelfs 10 jaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?