Dakafwerking

Nouwen Bouw & Dakservice snapt dat het uiterlijk en de afwerking van uw dak voor u het belangrijkste is, maar voor ons is de kwaliteit en het behoud van uw dak even belangrijk. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende soorten dakafwerkingen, van zinkwerk tot lichtkoepels.

Zink is een populair materiaal voor dakafwerking vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouden en de verschillende mogelijkheden. Zink is een zeer licht en gebruiksvriendelijk materiaal. Een groot voordeel van zink is dat de levensduur langer is dan alternatieve materialen en het goed te combineren is met andere materialen.

Nouwen Bouw & Dakservice gebruikt zink in diverse uitvoeringen: bakgoten, kilgoten, zakgoten, verholen goten, afdekkappen, daklijsten, dakkappelen en kleine daken.

Loodwerk is een veelgebruikt materiaal. De praktische kwaliteit en de fraaie uitstraling zijn voor vele een perfecte combinatie. Loodwerk heeft als prioriteit het waterdicht afsluiten van verbindingen en openingen in het dak. Of het nu gaat om onderhoud, renovatie of plaatsing van loodwerk. Bij Nouwen Bouw en Dakservice bent u aan het juiste adres.

Om een plat dak waterdicht te houden, is een goede regenwaterafvoer van groot belang. Als het regent moet het regenwater zo snel en efficiënt mogelijk afgevoerd worden van uw dak. Regelmatig onderhoud en uw dakgoten reinigen voorkomt dat er lekkage kan ontstaan.

Het belangrijkste van een dakdoorvoer is natuurlijk dat hij perfect functioneert. Dakdoorvoeren worden vaak gebruikt voor ontluchting, rook- en gasafvoer of leidingdoorvoer. Nouwen Bouw & Dakservice heeft jarenlange ervaring in het aanbrengen van dakdoorvoeren en adviseert u hier graag in.

Van elke ruimte onder een hellend dak is het mogelijk om een praktische leefbare ruimte te maken. Veelal wordt een donkere zolderruimte enkel gebruikt als opslagruimte. Dit is zonde, want met een kleine aanpassing kan hier verandering in worden gebracht, namelijk door het plaatsen van een dakraam.

Vertel ons uw wensen en wij laten het dakraam naar keuze bij u monteren.

Een lichtkoepel op een plat dak verhoogt de sfeer in uw woning met gratis daglicht. Lichtkoepels zijn doorgaans vierkant, bolvorming of rechthoekig, maar er bestaan ok ronde of piramidevormige lichtkoepels. Nouwen Bouw & Dakservice helpt u graag met het vinden van de juiste lichtkoepel!

Wij bieden standaard 12 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Voor dakwerkzaamheden zelfs 10 jaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?