Aanbouw

Bent u zich aan het oriënteren om meer informatie te verstrekken over een aanbouw aan uw woning voor zowel de achterkant, zijkant of voorkant? Dan bent u bij Nouwen Bouw & Dakservice aan het juiste adres.

Een aanbouw is een nieuwe ruimte die aan de bestaande woning wordt toegevoegd. Het betreft een aparte ruimte met een eigen ingang, en er is geen doorgang vanaf de bestaande woonruimte. Dit zou dus een garage kunnen zijn of een praktijkruimte of een berging met eigen ingang, die tegen de originele woning wordt geplaatst.

De voordelen van een aanbouw

Het grootste voordeel van een aanbouw is dat u uw woonoppervlak aanzienlijk vergroot. In de meeste gevallen wordt de aanbouw aan de achterzijde van de woning gerealiseerd. Heeft u liever een aanbouw aan de voorkant van uw woning? Dat is voor ons natuurlijk ook geen probleem! Een ander voordeel van een aanbouw is de meerwaarde van uw huis en de betere lichtinval.

“Wij helpen u graag om al uw wensen te realiseren! Als bouwbedrijf kunnen wij iedere soort verbouwing voor u realiseren!”

Wij bieden standaard 12 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Voor dakwerkzaamheden zelfs 10 jaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?